top of page

SOBRE LES CANÇONS MASCLISTES




En aquest apartat parlarem sobre les cançons masclistes. Primer de tot us volem informar sobre aquest tema. El masclisme és una actitud o manera de pensar que sosté que l'home es per naturalesa superior a la dona. Això en les lletres d'algunes cançons es veu reflectit. No només cançons de reggaeton i trap són masclistes, sinó també altres aspectes de la música. A continuació us donarem les nostres opinions sobre els cantants, les cançons, les lletres, la gent que les escolta i els videoclips masclistes.


Primer de tot, pensem que l'objectiu dels cantants no es difondre el masclisme, si no guanyar diners. La lletra de les cançons masclistes no és adequada i simbolitzen la superioritat de l'home, però el ritme i la lletra enganxen molt, per això molta gent les escolta, inclòs la gent que està en contra del masclisme.


Creiem que s'han normalitzat tant les cançons masclistes que ja trobem normal escoltar-les amb lletres molt tòxiques i que normalitzen la possessió, la gelosia, i algunes fins i tot la violència masclista. També pensem que son molt mala influència perquè hi ha persones que poden arribar a pensar que aquestes actituds són correctes, i tenir actituds similars o les mateixes dones deixar que les tractin d'aquesta manera pensant que es una actitud normal. A més, en els videoclips s'utilitza a la dona com a objecte o producte per tenir més visites.


En conclusió, la lletra de les cançons masclistes es una mala influència per les persones i sobretot pels adolescents que les escolten, però l'objectiu del cantants és guanyar diners i no difondre aquestes idees. També moltes vegades el videoclip es masclista però amb l'objectiu de guanyar visites.




86 visualizaciones0 comentarios
bottom of page